Mugavus ja tugi – imetamisrinnahoidja, mida väärib iga ema

Mugavus ja tugi – imetamisrinnahoidja, mida väärib iga ema

Rasedus toob kaasa igale naisele palju muutusi. Et kõiges selles virrvarris emadust nautida, mõtle ja vali juba varakult välja imetamisrinnahoidja.

Miks sa vajad imetamisrinnahoidjat?

Raseduse ajal üldjuhul teie rinnad oluliselt kasvavad ja muutuvad tundlikumaks. Hormonaalsed muutused suurendavad verevoolu rinnakoesse, valmistades keha ette imetamiseks. Tavaline rinnahoidja ei pruugi enam pakkuda teile vajalikku mugavust ja tuge, mistõttu on rasedate rinnahoidja kohustuslik.

Miks:
  • Parem tugi: kui teie rinnad suurenevad, vajavad nad rohkem tuge, et vältida pinget seljale ja õlgadele. Rasedatele mõeldud rinnahoidjad on disainitud laiemate rihmade, toetavamate korvide ja täiendavate konksudega, et kohandada sobivust kasvades.
  • Mugavus: need rinnahoidjad on tavaliselt valmistatud pehmetest venivatest materjalidest, et kohandada rindade muutusi kogu raseduse ajal, aidates vähendada ebamugavustunnet ja tundlikkust.
  • Imetamise lihtsus: paljud rasedatele mõeldud rinnahoidjad toimivad rinnahoidjatena ka imetamisrinnahoidjatena. Nende topsidega saab pärast lapse saabumist imetamist hõlpsasti lahti võtta või alla lasta

Meie e-poest leiad suurepärase Pola Spacer imetamisrinnahoidja, mille korvid on valmistatud 3D tehnoloogiga, korvid on hingavast materjalist. Rinnakorvid on painduvad, mis sobivad raskete ja piimarikaste rindadele ning rindade tursete korral.

Milline on hea imetmisrinnahoidja?

Rasedatele mõeldud rinnahoidjat ostes otsige funktsioone, mis suurendavad mugavust, tuge ja mitmekülgsust.

  • Reguleeritavus -rasedatele mõeldud rinnahoidjatel on sageli täiendavad konksu ja silmaga sulgurid, et tagada rinnakorvi laienemisel mugav istuvus. Valige rinnahoidjad, mis võimaldavad teil  rinnahoidjat oma keha raseduse ajal muutudes kohandada.
  • Laiad rihmad  – otsige laiemate rihmadega rinnahoidjaid, et oma kasvavate rindade raskust ühtlasemalt jaotada. Kitsad rihmad võivad teie õlgadesse soonida, tekitades ebamugavust.
  • Hingav kangas -naturaalsed kangad, nagu puuvill, sobivad ideaalselt rasedate rinnahoidjate jaoks, kuna need on hingavad ja vähendavad ärrituse või higistamise ohtu. Venivad kangad nagu spandex või elastaan ​​pakuvad ka rindade kasvades paindlikkust.
  • Täielikult rindu katvad korvid – täielikult rindu katvad korvid tagavad, et teie rinnad on täielikult toestatud, vältides laialivalgumist ja ebamugavustunnet. Vältige raseduse ajal tugevalt polsterdatud või push-up-funktsioonidega rinnahoidjaid, kuna need võivad suurendada ebamugavustunnet ja survet.

Millal peaksid soetama imetmisrinnahoidja?

Enamik naisi hakkab imetamisrinnahoidjat vajama 16–20 rasedusnädalal, kuigi see võib varieeruda sõltuvalt sellest, kui kiiresti teie keha muutub. Hea mõte on alustada ühe või kahe rinnahoidjaga juba raseduse alguses ja plaanida neid juurde osta, kui teie suurus ja vajadused muutuvad.

Imetamisrinnahoidja peamised eeelised:

  1. Leevendab selja- ja kaelavalu: hästi istuv rasedate rinnahoidjad toetavad väga hästi, vähendades selja, kaela ja õlgade koormust.
  2. Hoiab ära venitusarmide teket: pakkudes tugevat tuge kasvavale rinnakoele, võivad rasedate rinnahoidjad aidata vähendada venitusarmide tekke riski.
  3. Parandab unekvaliteeti: Mõned naised leiavad, et pehme raseda rinnahoidja kandmine öösel võib parandada und, vähendades ebamugavustunnet rindades.
  4. Imetamissõbralik: paljud rasedatele mõeldud rinnahoidjad lähevad üle imetamise rinnahoidjateks, pakkudes imetamiseks hõlpsat juurdepääsu ilma rinnahoidjaid pärast rasedust vahetamata.

Kui olete imetav ema, soovitame juurde osta korrigeerivad Pola püksid.

Püksid on ideaalsed sünnitusest taastuvale naisele. Pükste esiosa on valimistatud kolmekordsest kihist. Pükstel on peidetud õmblused ja need muudavad su keha salemadamaks.

Püksid leiad siit

https://www.pesubutiik.ee/toode/korrigeerivad-puksid-pola/

 

Jälgi meie tegemisi ka instagrammis https://www.instagram.com/pesubutiik/

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga